Lieven Vanlommel

StarMeal | Foodmaker

Lieven Vanlommel is Belgisch Food-entrepeneur in vers convenience. Als CEO & founder van StarMeal/ Foodmaker ontwikkelt hij biologische salades en maaltijden, met ingrediënten die door The Foodmaker zelf geoogst en geproduceerd worden, om ze vervolgens te verkopen in eigen winkels. Met 10 biologische maaltijden bieden ze een uniek concept, exclusief bij Delhaize: 100% biologische ultra-verse maaltijden waarvan 5 warme met meer dan 50% verse groenten, heerlijk op smaak gebracht door eigen chefs. Bovendien is elk etiket stijlvol ontwikkeld door Jeroom, de creatieve ambassadeur van Foodmaker.

"Omdat goede humor en lekker eten van levensbelang zijn!"

Meer informatie

Willem Boon

Boon's Markt

Onlangs is alweer de 10e Boon's Markt is geopend in Barendrecht. Het is de vraag of de voormalige MCD in Barendrecht nog een supermarkt is te noemen. Een luxe delicatessenzaak die ook kw verkoopt zou wellicht een betere omschrijving zijn van de winkel. Zoals bedrijfsleider Martijn Bresser het omschrijft: ‘We hebben geen concurrent op versgebied.’ Hoogste tijd om eens stil te staan bij de doorontwikkeling van Boon's Markt. De commerciëel directeur van Boon Sliedrecht vertelt over de laatste ontwikkelingen binnen de formule.

Meer informatie

Jaap de Wit

Westfort | Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees

Jaap de Wit jr. is voorzitter van Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees, dit is het samenwerkingsverband tussen Nederlandse varkensboeren, slachterijen, grossiers, slagers, vleeswarenproducenten, retailbedrijven en cateraars.

Naast zijn rol als voorzitter is Jaap de Wit bij Westfort Vleesproducten verantwoordelijk voor de Supply chain. Het bedrijf gaf begin 2016 aan een nieuw concept in de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) uit te willen rollen: duurzaam vlees van varkens die vanaf de geboorte zonder antibiotica zijn grootgebracht. Hoe staat het hier nu mee? Directeur Jaap de Wit jr. geeft toelichting op het concept en het keurmerk antibiotica-vrij leven garantie, tijdens Het Nationale Verscongres 2018.

Meer informatie

Ingeborg Kleijer

Greenyard 

Ingeborg Kleijer is haar volledige loopbaan al actief binnen de FCMG. De eerste 20 jaar bij A-merkfabrikanten (Mars en Nutricia Baby), waarna zij in 2011 de overstap gemaakt heeft naar AGF.
Als Manager Marketing en R&D bij Bakker Barendrecht was zij onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bouwen van het totaal nieuwe segment van verspakketten in co-creatie met Albert Heijn. Sinds maart 2017 werkt Ingeborg bij Greenyard – het moederbedrijf van Bakker Barendrecht - als Category Marketing Director. In deze rol is het haar missie om de categorie AGF te laten groeien bij internationale retailers door een goede samenwerking te creëren op category management en innovatie. In haar presentatie zal Ingeborg focussen op het belang van consument-, shopper- en klantgericht denken in de versketen.

"Samen zullen we shoppers inspireren om meer AGF te kopen, en consumenten om meer AGF te eten: wat een geweldige kans!"

Meer informatie

Peter van Pijkeren

IRI

Peter van Pijkeren is FMCG director bij IRI Nederland.

IRI is een toonaangevende big data leverancier, die FMCG fabrikanten en retailers helpt om hun business te laten groeien. Via de nieuwste technologieën en analytics genereren ze forward looking insights. 

Het team van Peter van Pijkeren geeft dagelijks advies aan ruim 100 FMCG klanten. Tijdens het Nationale Verscongres praat hij ons bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Vers & Convenience.

Meer informatie

Koen Hazewinkel

Dagvoorzitter - EFMI Business School

Koen Hazewinkel is programmadirecteur bij EFMI Business School. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als onderzoeker en brede ervaring als adviseur binnen diverse internationale verssectoren.

 

Meer informatie